• Ring 070-745 18 92, 0734-41 49 46 för personlig hjälp

   

Välkommen till Wellnia Ullsängkläder, Det naturligaste valet för god sömn och välbefinnande!
Här finns ullsängkläder av högsta kvalité för dig som uppskattar skön, bra och återhämtande sömn.

Ullsängkläder som verkar avslappnande, cirkulationshöjande och smärlindrande för dig med värk och kramper mm!
Ullsängkläder för dig som är kall och frusen likväl för dig som är varm i kroppen! Ullsängkläder för alla!

Fler och fler upptäcker det sköna i att sova i en ullbädd.

Vilka sängkläder vi väljer att sova i spelar större roll än vi kanske anar. Ullsängkläder är tillverkade av naturmaterial, vilket är bra både för dig och för naturen, men framförallt fungerar ullsängkläder på ett naturligt sätt. På det hela taget är detta den stora hemligheten bakom varför den som sover i ullsängkläder sover så bra. 

Alla har vi väl legat i sängkläder som rullat ihop sig, som antingen varit för varma eller för kalla, täcket åker av och på och snabbare än vi kunnat se det ske så har vi hamnat i en negativ sömncykel som påverkar hela vår livssituation. En ullbädd andas naturligt, därför upplevs den behaglig året om. En ullmadrass med ulltäcke och ullkudde ger högre sovkomfort. Detta av en mängd anledningar.

Hälsan är kanske den viktigaste aspekten när det gäller ull då materialet såväl förebygger som lindrar vid exempelvis värk- och ledbesvär, blodcirkulationen ökar, likväl som kramper och krypningar ofta försvinner. Detta är sådant som många kunder med fibromyalgi och reumatiska besvär ofta vittnar om. Ullsängkläder ventilerar naturligt, den fukt som materialet tar upp försvinner snabbt automatiskt. Detta har visat sig hjälpa bland annat många astmatiker och allergiker, eftersom bland annat kvalster inte uppskattar ull. Lämna sängen obäddad en stund varje morgon.  För rengöring är vädring fullt tillräckliga då lanolinet lanolinet (ullfett) stöter bort smutsen.

Sova är det viktigaste du gör i livet.
Du gör det av ett enda skäl – Bygga upp förutsättningar att för orka vara vaken dagen efter! Att varje kväll krypa ner i en ullbädd är något man längtar efter när man en gång prövat. Att varje morgon vakna pigg och redo för en ny spännande dag, behöver inte längre bara vara en dröm. Ullsängkläder är din biljett till en ny och skönare sovupplevelse.

Fler och fler upptäcker det sköna i att sova i en ullbädd. Är du en av dom?